Recenze

Přečtěte si recenze majitelů sporttesterů, kteří je koupili na internetu. Poté si můžete vybrat např. z nejprodávanějších sporttesterů ve sportovním e-shopu.

Souhrn recenzí produktu Sporttestery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Tento výrobek jsem si koupila ze 2 důležitých důvodů: 1.) Nejsem ze svojí váhou spokojená a když chci správně zhubnout, musím si pohlídat při cvičení správnou tepovou frekvenci. Tento přístroj mi jí přesně ukáže, takže já vím, kdy přidat, kdy ubrat apod. 2.) Byl finančně nejpřijatelnější a přitom je skvělý, zde tedy neplatí "co je levné, to je kvalitou pochybné"

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2011)

Má mnoho funkcí, že chvilku trvá, než si to člověk vše projde. Můžete si to tam nastavit čistě na svojí míru, zkrátka jsem spokojená. Pásek k hodinkám skoro necítím, není nepohodlný.


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music + sluchátka

Dobrý stroj za dobrou cenu...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

Hodně režimů Není nutné mít telefon

Trochu nepřesná GPS, i když stojím na místě, tak mi přibývají kilometry... Měření tepu a gps jen při sportovním režimu


Recenze Sporttester TomTom Runner 3 Cardio + Music + Bluetooth sluchátka

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze GPS hodinky TomTom Runner šedé

V porovnání se starším Garmin FR210 se mě tyto jeví, jako lepší. U Garminu praskl řemínek a je vymalováno. Tady si mohu řemínek vyměnit a navíc se jeví, jako odolnější. I rychlost aktivace GPS je pro mne překvapením. Přenos údajů hodinek do mobilní aplikace TomTom Sports do telefonu přes bluetooth bezproblémová. Na počítači pak mohu jednoduše vše upravit. Ovládání hodinek intuitivní, jednoduché. Výdrž baterie až týden, ale to závisí na četnosti používání GPS. Možná dříve s aplikacemi byly problémy, ale já žádné nevidím. S hodinkami spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2017)

rychlá a přesná GPS dobře čitelný displej i na slunci ovládání jednoduché jednoduchý přenos dat do mobilu


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music + sluchátka

Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2016)

Co jsem chtěla, to umějí - stejné funkce jako Runner2 Příjemně se nosí - pásek S Motivační cíle (krokoměr, ušlá vzdálenost) Multisport - běh, kolo, plavání, turistika, squash Snadné sdílení s Endomondem Rozhraní MySports příjemně překvapilo Rychlý fix na GPS Cena -> Garmin se stejnými funkcemi a s cardiem o dost dražší Rychlé nabíjení - lze použít powerbank

Zatím jsem jednou zkoušela měření tepu a zdál se mi být moc nízký (měřeno na squashi), ale uvidíme příště.


Recenze Sporttester Suunto T3d Black

Ve srovnání s jinými sporttestery velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi, kvalitou a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával. U sporttesteru je dodáván mnohojazyčný, ale dost stručný manuál - z netu jde však stáhnout podrobnější manuál v češtině. V obou manuálech je však odkaz na vodotěsnost WR 30 m, což odpovídá stříkající vodě a dešti - přitom sporttestery Suunto (na rozdíl od jiných) tímto uvádějí reálnou hodnotu ponoru (ověřeno u zástupce fy Suunto v ČR).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.03.2011)

Z mého pohledu velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával.


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M bílá

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Ovšem za tu cenu bych si nemusela stěžovat :o) Jinak jsem spokojená. Nemůžu sice porovnávat s ostatními produkty podobného charakteru, ale mě pro to, abych věděla zda spaluju tuky nebo cukříček, stačí. Nemusím mít při měření hodinky stále po ruce - stačí si je pověsit na rotoped a jet, aniž bych pořád musela otáčet zápěstí a sledovat, jestli jsem to nepřepískla. Myslím, že jsem koupila dobrý produkt za dobrou cenu. Takže za mě dobrý. Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.03.2013)

velmi jednoduché ovládání - i když při prvním používání jsem byla chvilku mimo. Návod zcela neodpovídá skutečnosti.

uvítala bych hlasitější upozornění


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2016)

Měření času v dané tepové zoně. Hlídá vám jestli spalujete nebo posilujete. Výhody jsou popsány v popisu funkcí. (např. kcal, čas v zoně..)

Nemožnost přepnutí zony během cvičení. Uložení pouze posledního cvičení. Nemožnost vymazat bez ukládání dané cvičení.


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M zelená - maraton

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester SIGMA PC 9 woman

Za levný peníz,docela dost funkcí. Bezva jsem spokojena,nepřekáží,nezavazí,ani ho necítím,přestože nenosím hodinky na ruce mi nevadí,na hrudi vůbec necítím.Až teď jsem zjistila,jak špatně jsem trénovala,je to velký pomocník!Neumím si bez něj už trénink představit,byla by to zbytečná práce,vidím,že je opravdu třeba,hned jsem ho koupila i pro manžela.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2012)

Stále vím,v jaké úrovni trénuji Pokud polevím moc,hned mi to signalizuje Ukládá celou dobu tréninku

asi nic


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M černá

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Pulsmetr SIGMA PC 3.11

Sporttester jsem si vybrala pro jeho cenu a funkčnost. Pro mé potřeby zcela dostačující a hlavní funkce - měření tepu a ten měří perfektně. Navíc má stopky, které také využívám a samozřejmě hodiny. Používám ho při běhu, kdy potřebuji mít neustále pod kontrolou tepovou frekvenci a na tyto účely je perfektní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2015)

- Velký displej - Jednoduché ovládání

- Nemá osvětlení dipleje


Recenze Sporttester Suunto T3d Black

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music

Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2016)

Co jsem chtěla, to umějí - stejné funkce jako Runner2 Příjemně se nosí - pásek S Motivační cíle (krokoměr, ušlá vzdálenost) Multisport - běh, kolo, plavání, turistika, squash Snadné sdílení s Endomondem Rozhraní MySports příjemně překvapilo Rychlý fix na GPS Cena -> Garmin se stejnými funkcemi a s cardiem o dost dražší Rychlé nabíjení - lze použít powerbank

Zatím jsem jednou zkoušela měření tepu a zdál se mi být moc nízký (měřeno na squashi), ale uvidíme příště.


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Sporttester jsem si vybrala proto, aby mé cvičení bylo efektivní. Využívám ho při každém cvičení a je to velký pomocník. Až díky němu jsem zjistila, že mé cvičení nebylo vhodné pro spalování tuků díky vysoké tepové frekvenci. Ovládání je jednoduché a obsahuje základní funkce. Doporučuji všem!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.06.2011)

Nízká cena Jednoduché ovládání


Recenze Sporttester POLAR M430 - zelená

Vzhledem k ceně si myslím že jde o dobrou koupi. Hledal jsem hodinky do 5 000, co by mě motivovaly a pomohly my k lepší kondici. Moje kritéria na hodinky byly - možnost vytváření intervalových tréninků - splňují; měření tempa jak na částech vzdálenosti tak na celé vzdálenosti - splněno, abych je mohl použít i na plavání hlavně na měření času uplavání jednotlůivých bazénů - splněno; různé sportovní profily - splněno; upozrnění pomocí vybrací - splněno; pro vyběhnutí v neznámém prostředí i navedení zpět - splňuje. Osobně bych preferoval hodinky bez GPS ale s food podem, jak kvůli výdrži provozu na nabití tak kvůli přesnosti měření vzdálenosti a z toho vyplývajících dat. Musím uznat, že když si chci vyběhnout do přírody a jen běžet hodil by se i bouřkový alarm. Měření tepu bych upřednostnil hrudním pásem - opět hlavně kvůli výdrži a přesnosti měření. Celkově ale hodnotím hodinky velmi dobře.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.07.2018)

tréninkový program možnost sledovat své výsledky v aplikaci polar flow, pro mě naprosto dostačující informace možnost vytvářet si vlastní intervalový trénink poměrně rychlá fixace polohy - asi nejdéle do 15 vteřin, ve městě v okolí paneláků, bez předchozího předání informací o poloze přesnost měření GPS - řekl bych o trochu lepší než telefonem výdrž baterie při denním tréninku cca 30 - 45 minut, a běžném nošení hodinek nabíjím jednou za 5 dní

nic co by mě nějak limitovalo


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Vybrala jsem si jej protože je příznivá cena vzhledem k funkcím, které obahuje. Použití je jednoduché a zvládne ho opravdu každý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.03.2013)

Perfektní vodivost signálu na pásu i bez použití gelu. přehlednost funkcí a lehká ovladatelnost.


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Přístroj jsem si koupila na základě doporučení sestry, má ho již přes rok a funguje stále spolehlivě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2012)

Naprosto splnil očekávání

Trochu mi vadí nepodajný a tuhý pásek u hodinek, dře mi zápěstí, ale nosinky běžně nenosím, takže jde asi spíš o zvyknutí Škoda že nemá možnost nastavení alespoň dvou profilů, partner si ho půjčuje a musím si vždy hodnoty nastavit znovu :)


Recenze Sporttester Suunto M5 Women Black/Silver Box

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Pulsmetr SIGMA PC 25.10

celkově spíše spokojenenost zejména kvůli možnostem, které poskytuje

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)

parametry, které výrobek poskytuje při hodnocení tréninku zatím spolehlivost

někdy dlouho nemůžu synchronizovat signál mezi hrudním pásem a testrem, z neznámého důvodu (ostranila jsem možné příčiny uváděné v příručce) takové menší mínus za návod, který je pouze v AJ a myslím, že ne úplně dostatečný, nškolik věcí jsme musela řešit intuitivně, ovládání občas zvybetče složité (něco jako nokie :) )


Recenze GPS hodinky TomTom Runner šedé

Na trhu jsou už vyšší modely, ale za 2000, které jsem za tento základní model dal, mám přesně ty funkce, které opravdu využiju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2017)

Spolehlivé a levné, přesně to, co potřebuju

Zatím žádné výhrady


Recenze Sporttester Suunto M5 Men Black Running Pack (M5 POS. DISP.+ M.MINI)

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Tento produkt jsem si vybrala, abych mohla monitorovat svůj srdeční tep při cvičení a docílila, tak spalování tuků. Jelikož tento výrobek umožňuje nastavení tepové zóny ať už na spalování tuků nebo na vytvoření svalové hmoty a upozorní Vás, zda cvičíte ve správné tepové frekvenci, můžu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

- snadné ovládání - velký display - nastavení tepové frekvence a upozornění na pokles/překročení


Recenze Sporttester Suunto M1 Black Box

Pro začátečníky vhodný sporttester, má vše, co by měl mít - výhodou je ukládání záznamů o cvičení, které si můžete později porovnat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2012)

Jednoduchost nastavení a jasnost výsledků :)


Recenze Suunto GPS Track POD

Výrobek používám spolu se sporttesterem Suunto t3/d - pro oba výrobky mám jen slova slova chvály. Jednoznačně doporučuji :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.01.2014)

bezproblémové fungování propojení s PC - bez potíží snadné ovládání rychle se dobíjí přes USB propojení s PC při běhu vůbec nepřekáží, nesjíždí z ruky, je velmi lehký přesnost měření


Recenze Sporttester Suunto M4 Women Black/Torquise Box

Vzhledem k tomu, že jsem si přečetla snad každou recenzi na Suunto M4, tak jsem maximálně spokojená a doporučuji hlavně těm, kteří chtějí začít s běháním...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2012)

Skvělý desing, dobrá cena, využívám "Trenéra" a mohu vřele doporučit :o)

Neměří vzdálenost - pouze po zakoupení dalšího příslušenství


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

potřeboval jsem jednoduchý sporttester pro dceru na běhání jednoduché intuitivní nastavení i bez použití návodu (ten je stejně tištěn tak malým písmem, že by ho mé staré oči musely číst lupou) můžu doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.12.2015)

lehký pěkný vzhled cena

nic


Recenze Sporttester TomTom Runner 3 Cardio + Music

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)