Recenze

Přečtěte si recenze majitelů sporttesterů, kteří je koupili na internetu. Poté si můžete vybrat např. z nejprodávanějších sporttesterů ve sportovním e-shopu.

Souhrn recenzí produktu Sporttestery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Sporttester inSPORTline Core

Velmi dobře vybavený sporttester za dobrou cenu. Měl jsem strach z hrudního pásu, že mi bude nějak vadit, že mi prostě nesedne, ale sedí perfektně. Co se týká orientace v hodinkách, tak jde o zvyk a naučit se s nimi pracovat. Signál mezi pásem a hodinkami funguje bez problémů. Jsem nad míru spokojen a doporučil bych jej.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.02.2012)

Kódovaný přenos signálu. Cena. Vybavenost funkcí.

Nic


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music + sluchátka

Dobrý stroj za dobrou cenu...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

Hodně režimů Není nutné mít telefon

Trochu nepřesná GPS, i když stojím na místě, tak mi přibývají kilometry... Měření tepu a gps jen při sportovním režimu


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio

Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2016)

Co jsem chtěla, to umějí - stejné funkce jako Runner2 Příjemně se nosí - pásek S Motivační cíle (krokoměr, ušlá vzdálenost) Multisport - běh, kolo, plavání, turistika, squash Snadné sdílení s Endomondem Rozhraní MySports příjemně překvapilo Rychlý fix na GPS Cena -> Garmin se stejnými funkcemi a s cardiem o dost dražší Rychlé nabíjení - lze použít powerbank

Zatím jsem jednou zkoušela měření tepu a zdál se mi být moc nízký (měřeno na squashi), ale uvidíme příště.


Recenze Sporttester Suunto M5 Men All Black Pack (+ M.MINI)

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester TomTom Runner 3 Cardio + Music

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Ovšem za tu cenu bych si nemusela stěžovat :o) Jinak jsem spokojená. Nemůžu sice porovnávat s ostatními produkty podobného charakteru, ale mě pro to, abych věděla zda spaluju tuky nebo cukříček, stačí. Nemusím mít při měření hodinky stále po ruce - stačí si je pověsit na rotoped a jet, aniž bych pořád musela otáčet zápěstí a sledovat, jestli jsem to nepřepískla. Myslím, že jsem koupila dobrý produkt za dobrou cenu. Takže za mě dobrý. Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.03.2013)

velmi jednoduché ovládání - i když při prvním používání jsem byla chvilku mimo. Návod zcela neodpovídá skutečnosti.

uvítala bych hlasitější upozornění


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Sporttester jsem si vybrala proto, aby mé cvičení bylo efektivní. Využívám ho při každém cvičení a je to velký pomocník. Až díky němu jsem zjistila, že mé cvičení nebylo vhodné pro spalování tuků díky vysoké tepové frekvenci. Ovládání je jednoduché a obsahuje základní funkce. Doporučuji všem!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.06.2011)

Nízká cena Jednoduché ovládání


Recenze Sporttester POLAR M430

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2019)

velké číslice, kontrastní displej čitelnost i za velmi slunečného počasí volitelné nastavení informací při tréninku bezproblémové propojení s aplikací na PC přes USB (s nabíjením) bezproblémové propojení s mobilní aplikací přes BT


Recenze Sporttester SIGMA PC 9 woman

Za levný peníz,docela dost funkcí. Bezva jsem spokojena,nepřekáží,nezavazí,ani ho necítím,přestože nenosím hodinky na ruce mi nevadí,na hrudi vůbec necítím.Až teď jsem zjistila,jak špatně jsem trénovala,je to velký pomocník!Neumím si bez něj už trénink představit,byla by to zbytečná práce,vidím,že je opravdu třeba,hned jsem ho koupila i pro manžela.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2012)

Stále vím,v jaké úrovni trénuji Pokud polevím moc,hned mi to signalizuje Ukládá celou dobu tréninku

asi nic


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music

Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2016)

Co jsem chtěla, to umějí - stejné funkce jako Runner2 Příjemně se nosí - pásek S Motivační cíle (krokoměr, ušlá vzdálenost) Multisport - běh, kolo, plavání, turistika, squash Snadné sdílení s Endomondem Rozhraní MySports příjemně překvapilo Rychlý fix na GPS Cena -> Garmin se stejnými funkcemi a s cardiem o dost dražší Rychlé nabíjení - lze použít powerbank

Zatím jsem jednou zkoušela měření tepu a zdál se mi být moc nízký (měřeno na squashi), ale uvidíme příště.


Recenze Sporttester Suunto M4 Men Black/Silver Box

- perfektní, hodinky jsou pěkné, kvalitně zpracované, nechají se nosit i jako klasické(ale jsou trochu vyšší) - za tu cenu dobrá koupě, ve stejné cenové relaci se mi zamlouvaly ze všech nejvíc (kvůli funkcím, jinak jsou samozřejmě i o půlku levnější varianty) - používám je zatím jen na běhání, hodinky i pás ok (viz výše)

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2012)

- přehledný - velmi snadné ovládání a přehlednost - zcela mi vyhovuje (tři typy tréninku, historie a trend - jaký čas a kolik kcal už jsem spotřebovala...) - pěkný design, příjemný pásek (ač plastový, je takový "nepotivý") - možnost připojit se přes hodinky na pc a dlouhodobě sledovat své výkony - vodotěsný - kontaktní plochy na pásu navlhčím vrstvou lubrikačního gelu, pak vydrží i hodinu (musela jsem vychytat detaily, ale už je to ok) - spousta dalších, které se mi teď nevybaví

- pokud jsou hodinky mokré, nesmí se mačkat tlačítka (zase tak úplně vodotěsné nejsou...) - ale zase, kdo by běhal v dešti, že..? - hrudní pás by mohl mít trochu snazší zapínání, ale chápu, že by to drželo, netlačilo a nikde nedřelo (což netlačí a nedře), tak už nezbývá asi tolik možností, jak... - vždycky s tím bojuji a bojím se, abych něco neulomila - člověk musí vychytat, jak přesně si pás nastavit, aby nezklouzával (já si ho musela 2 - 3x během 40 minut rovnat a povytahovat), ale jde to - sice lze připojit na pc (na net), ale už u popisu výrobku nějak opomněli napsat, že na to si člověk ještě MUSÍ DOKOUPIT USB, přes který to teprve jde - tím se cena ještě navýší - budu reklamovat, protože mi začalo občas nereagovat horní tlačítko, a hodinky ztrácí signál z pásu (ač dosah má mít signál cca 2 m, a při běhu jsou od sebe cca 40 cm), takže při každém běhu 1 - 2 x musím zastavovat, vypnout počítadlo cvičení a zase zapnout - pak zase fungují, takže problém asi bude v hodinkách, ne pásu (to, že je to otravné, kazí mi to čas atd., a hlavně jsem totálně naštvaná, ani psát nemusím)


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music

Dobrý stroj za dobrou cenu...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

Hodně režimů Není nutné mít telefon

Trochu nepřesná GPS, i když stojím na místě, tak mi přibývají kilometry... Měření tepu a gps jen při sportovním režimu


Recenze Sporttester inSPORTline BN - A300

Jsem maximálně spokojena. Nejsem profesionalni sportovec,jsem klasický česky uživatel sportu po porodu a diky sporttestu mohu spalovat tuky a necvičím nadarmo jak to bylo bez něj. Opravdu maji tyto produkty něco do sebe. Produkt si myslim že je za velmi rozumnou cenu pro českeho spotřebitele. Funguje přesně dle meho očekavani dokonce si myslím že i vic než jsem doufala. Na doporučení meho vyživoveho poradce jsem si produkt zakoupila a mohu opravdu jen vřele doporučit. Hodí se jak pro sport doma,ve fitku tak take venku na svižnější prochazce,mate přehled v jake tepove frekvenci se nacházite a myslim si že to každy kdo pro sebe chce něco udělat jen oceni. Byla to pro mě vyborná koupě,vřele doporučuji všem nadšenym sportovcum.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.09.2011)

Jsem maximalne spokojena se sportestem. Ukazuje to co ke sportu potřebuji a za rozumnou cenu. Koupila jsem tento produkt na doporučení meho vyživovhe poradce,jelikož jsem cvičila bez učinku protože jsem nevědela v jake tepove frekvenci tělo spaluje tuky.Bez něj už nejdu ani na prochazku s kočárkem :)


Recenze Sporttester TomTom Runner 3 Cardio

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2016)

Měření času v dané tepové zoně. Hlídá vám jestli spalujete nebo posilujete. Výhody jsou popsány v popisu funkcí. (např. kcal, čas v zoně..)

Nemožnost přepnutí zony během cvičení. Uložení pouze posledního cvičení. Nemožnost vymazat bez ukládání dané cvičení.


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Tento produkt jsem si vybrala projeho funkčnost a cenovou dostupnost Tento produkt používám téměř denně a jsem s ním spokojená Tento produkt doporučuji i ostatním,neboť jsem s ním maximálně spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.07.2011)

snadné ovládání, přehlednost, cenově dostupný


Recenze GPS hodinky TomTom Runner šedé

Na trhu jsou už vyšší modely, ale za 2000, které jsem za tento základní model dal, mám přesně ty funkce, které opravdu využiju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2017)

Spolehlivé a levné, přesně to, co potřebuju

Zatím žádné výhrady


Recenze Sporttester Suunto T3d Black

Ve srovnání s jinými sporttestery velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi, kvalitou a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával. U sporttesteru je dodáván mnohojazyčný, ale dost stručný manuál - z netu jde však stáhnout podrobnější manuál v češtině. V obou manuálech je však odkaz na vodotěsnost WR 30 m, což odpovídá stříkající vodě a dešti - přitom sporttestery Suunto (na rozdíl od jiných) tímto uvádějí reálnou hodnotu ponoru (ověřeno u zástupce fy Suunto v ČR).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.03.2011)

Z mého pohledu velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával.


Recenze Sporttester Suunto M5 Men All Black Box

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester Suunto T3d Black Move - special edition

Ve srovnání s jinými sporttestery velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi, kvalitou a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával. U sporttesteru je dodáván mnohojazyčný, ale dost stručný manuál - z netu jde však stáhnout podrobnější manuál v češtině. V obou manuálech je však odkaz na vodotěsnost WR 30 m, což odpovídá stříkající vodě a dešti - přitom sporttestery Suunto (na rozdíl od jiných) tímto uvádějí reálnou hodnotu ponoru (ověřeno u zástupce fy Suunto v ČR).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.03.2011)

Z mého pohledu velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával.


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth + hrudní pás

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze Sporttester Suunto M4 Women Black/Torquise Box

- perfektní, hodinky jsou pěkné, kvalitně zpracované, nechají se nosit i jako klasické(ale jsou trochu vyšší) - za tu cenu dobrá koupě, ve stejné cenové relaci se mi zamlouvaly ze všech nejvíc (kvůli funkcím, jinak jsou samozřejmě i o půlku levnější varianty) - používám je zatím jen na běhání, hodinky i pás ok (viz výše)

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2012)

- přehledný - velmi snadné ovládání a přehlednost - zcela mi vyhovuje (tři typy tréninku, historie a trend - jaký čas a kolik kcal už jsem spotřebovala...) - pěkný design, příjemný pásek (ač plastový, je takový "nepotivý") - možnost připojit se přes hodinky na pc a dlouhodobě sledovat své výkony - vodotěsný - kontaktní plochy na pásu navlhčím vrstvou lubrikačního gelu, pak vydrží i hodinu (musela jsem vychytat detaily, ale už je to ok) - spousta dalších, které se mi teď nevybaví

- pokud jsou hodinky mokré, nesmí se mačkat tlačítka (zase tak úplně vodotěsné nejsou...) - ale zase, kdo by běhal v dešti, že..? - hrudní pás by mohl mít trochu snazší zapínání, ale chápu, že by to drželo, netlačilo a nikde nedřelo (což netlačí a nedře), tak už nezbývá asi tolik možností, jak... - vždycky s tím bojuji a bojím se, abych něco neulomila - člověk musí vychytat, jak přesně si pás nastavit, aby nezklouzával (já si ho musela 2 - 3x během 40 minut rovnat a povytahovat), ale jde to - sice lze připojit na pc (na net), ale už u popisu výrobku nějak opomněli napsat, že na to si člověk ještě MUSÍ DOKOUPIT USB, přes který to teprve jde - tím se cena ještě navýší - budu reklamovat, protože mi začalo občas nereagovat horní tlačítko, a hodinky ztrácí signál z pásu (ač dosah má mít signál cca 2 m, a při běhu jsou od sebe cca 40 cm), takže při každém běhu 1 - 2 x musím zastavovat, vypnout počítadlo cvičení a zase zapnout - pak zase fungují, takže problém asi bude v hodinkách, ne pásu (to, že je to otravné, kazí mi to čas atd., a hlavně jsem totálně naštvaná, ani psát nemusím)


Recenze Sporttester Suunto M1 Black Box

Jde o známou značku, která se již nějaký ten pátek tímto odvětvím zabývá. Pás je parádní - neklouže, funguje jak má, stejně tak "hodinky", které jsou v podstatě z jednoho kusu, takže nehrozí nějaké odlepování, či odpadávání zbytečných ozdůbek. Display je dobře čitelný. Jako jedinou nevýhodu bych viděl, že display není podsvícen. Mně to nevadí - s tím jsem si tento výrobek kupoval - ale někomu by mohlo, obzvlášť teď v zimě, kdy jsou dny velmi krátké a brzy se stmívá. Je ale pravda, že si alespoň nenarušíte noční vidění :-). Vřele produkt doporučuji. Nenajdete tu žádné pokročilé funkce, ale jde o výrobek, který vypadá, že něco vydrží a je za poměrně příjemnou cenu.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2013)

Značka Odolnost Cena / výkon Vyměnitelný řemínek

Není podsvícení


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Tento produkt jsem si vybrala, abych mohla monitorovat svůj srdeční tep při cvičení a docílila, tak spalování tuků. Jelikož tento výrobek umožňuje nastavení tepové zóny ať už na spalování tuků nebo na vytvoření svalové hmoty a upozorní Vás, zda cvičíte ve správné tepové frekvenci, můžu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

- snadné ovládání - velký display - nastavení tepové frekvence a upozornění na pokles/překročení


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M bílá

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester Suunto T3d Sporty Red

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze Suunto GPS Track POD

Výrobek používám spolu se sporttesterem Suunto t3/d - pro oba výrobky mám jen slova slova chvály. Jednoznačně doporučuji :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.01.2014)

bezproblémové fungování propojení s PC - bez potíží snadné ovládání rychle se dobíjí přes USB propojení s PC při běhu vůbec nepřekáží, nesjíždí z ruky, je velmi lehký přesnost měření


Recenze GPS hodinky TomTom Runner růžové

Na trhu jsou už vyšší modely, ale za 2000, které jsem za tento základní model dal, mám přesně ty funkce, které opravdu využiju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2017)

Spolehlivé a levné, přesně to, co potřebuju

Zatím žádné výhrady