Recenze

Přečtěte si recenze majitelů sporttesterů, kteří je koupili na internetu. Poté si můžete vybrat např. z nejprodávanějších sporttesterů ve sportovním e-shopu.

Souhrn recenzí produktu Sporttestery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Sporttester inSPORTline Core

Velmi dobře vybavený sporttester za dobrou cenu. Měl jsem strach z hrudního pásu, že mi bude nějak vadit, že mi prostě nesedne, ale sedí perfektně. Co se týká orientace v hodinkách, tak jde o zvyk a naučit se s nimi pracovat. Signál mezi pásem a hodinkami funguje bez problémů. Jsem nad míru spokojen a doporučil bych jej.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.02.2012)

Kódovaný přenos signálu. Cena. Vybavenost funkcí.

Nic


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M bílá

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester Suunto M1 Black Box

Jde o známou značku, která se již nějaký ten pátek tímto odvětvím zabývá. Pás je parádní - neklouže, funguje jak má, stejně tak "hodinky", které jsou v podstatě z jednoho kusu, takže nehrozí nějaké odlepování, či odpadávání zbytečných ozdůbek. Display je dobře čitelný. Jako jedinou nevýhodu bych viděl, že display není podsvícen. Mně to nevadí - s tím jsem si tento výrobek kupoval - ale někomu by mohlo, obzvlášť teď v zimě, kdy jsou dny velmi krátké a brzy se stmívá. Je ale pravda, že si alespoň nenarušíte noční vidění :-). Vřele produkt doporučuji. Nenajdete tu žádné pokročilé funkce, ale jde o výrobek, který vypadá, že něco vydrží a je za poměrně příjemnou cenu.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2013)

Značka Odolnost Cena / výkon Vyměnitelný řemínek

Není podsvícení


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music + sluchátka

Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2016)

Co jsem chtěla, to umějí - stejné funkce jako Runner2 Příjemně se nosí - pásek S Motivační cíle (krokoměr, ušlá vzdálenost) Multisport - běh, kolo, plavání, turistika, squash Snadné sdílení s Endomondem Rozhraní MySports příjemně překvapilo Rychlý fix na GPS Cena -> Garmin se stejnými funkcemi a s cardiem o dost dražší Rychlé nabíjení - lze použít powerbank

Zatím jsem jednou zkoušela měření tepu a zdál se mi být moc nízký (měřeno na squashi), ale uvidíme příště.


Recenze Sporttester TomTom Runner 3 Cardio + Music + Bluetooth sluchátka

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M černá

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber + hrudní pás

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze Sporttester TomTom Runner 3 Music + Bluetooth sluchátka

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze Sporttester Suunto M1 Black Box

Pro začátečníky vhodný sporttester, má vše, co by měl mít - výhodou je ukládání záznamů o cvičení, které si můžete později porovnat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2012)

Jednoduchost nastavení a jasnost výsledků :)


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2016)

Měření času v dané tepové zoně. Hlídá vám jestli spalujete nebo posilujete. Výhody jsou popsány v popisu funkcí. (např. kcal, čas v zoně..)

Nemožnost přepnutí zony během cvičení. Uložení pouze posledního cvičení. Nemožnost vymazat bez ukládání dané cvičení.


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

potřeboval jsem jednoduchý sporttester pro dceru na běhání jednoduché intuitivní nastavení i bez použití návodu (ten je stejně tištěn tak malým písmem, že by ho mé staré oči musely číst lupou) můžu doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.12.2015)

lehký pěkný vzhled cena

nic


Recenze Sporttester Suunto M5 Men All Black Box

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester Suunto M5 Women Black/Silver Box

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze GPS hodinky TomTom Runner růžové

Na trhu jsou už vyšší modely, ale za 2000, které jsem za tento základní model dal, mám přesně ty funkce, které opravdu využiju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2017)

Spolehlivé a levné, přesně to, co potřebuju

Zatím žádné výhrady


Recenze Sporttester Suunto T3d Black

Ve srovnání s jinými sporttestery velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi, kvalitou a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával. U sporttesteru je dodáván mnohojazyčný, ale dost stručný manuál - z netu jde však stáhnout podrobnější manuál v češtině. V obou manuálech je však odkaz na vodotěsnost WR 30 m, což odpovídá stříkající vodě a dešti - přitom sporttestery Suunto (na rozdíl od jiných) tímto uvádějí reálnou hodnotu ponoru (ověřeno u zástupce fy Suunto v ČR).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.03.2011)

Z mého pohledu velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával.


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Tyto hodinky jsou dobrým společníkem při každém sportu - navíc jsou velmi elegantní a splňují tím podmínky jak vzhledu, tak funkčnosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2011)

Velký a přehledný displej, hezké provedení hodinek a dobrá cena.


Recenze Sporttester Suunto T3d Black Move - special edition

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze Pulsmetr SIGMA PC 25.10

dobrý

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

dobrý

nic


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Neměla jsem možnost vyzkoušet a tudíž porovnat jiné hodinky na hlídání TF.Tyto hodinky mám už více jak týden, a nelituji nákupu. Zatím velká spokojenost. Je to naprosto báječná věc. A určitě bych doporučila.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2012)

Jsem maximálně spokojená, hodinky plní to co jsem od nich očekávala a proč jsem je kupovala. Rychlé dodání do dvou dnů je další velké plus

Jako zápor bych viděla hlasitost pípnutí při překročení zóny. Když cvičím doma při hudbě, pípnutí slyším, ale jakmile jsem venku častokrát pípnutí přeslechnu.


Recenze Sporttester Suunto M5 Men Black Running Pack (M5 POS. DISP.+ M.MINI)

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio

Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2016)

Co jsem chtěla, to umějí - stejné funkce jako Runner2 Příjemně se nosí - pásek S Motivační cíle (krokoměr, ušlá vzdálenost) Multisport - běh, kolo, plavání, turistika, squash Snadné sdílení s Endomondem Rozhraní MySports příjemně překvapilo Rychlý fix na GPS Cena -> Garmin se stejnými funkcemi a s cardiem o dost dražší Rychlé nabíjení - lze použít powerbank

Zatím jsem jednou zkoušela měření tepu a zdál se mi být moc nízký (měřeno na squashi), ale uvidíme příště.


Recenze Pulsmetr SIGMA PC 3.11

Sporttester jsem si vybrala pro jeho cenu a funkčnost. Pro mé potřeby zcela dostačující a hlavní funkce - měření tepu a ten měří perfektně. Navíc má stopky, které také využívám a samozřejmě hodiny. Používám ho při běhu, kdy potřebuji mít neustále pod kontrolou tepovou frekvenci a na tyto účely je perfektní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2015)

- Velký displej - Jednoduché ovládání

- Nemá osvětlení dipleje


Recenze GPS hodinky TomTom Runner růžové

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.04.2017)

super jednoduche a funkcni. trochu me nejdriv rozhodilo rozliseno displeje ale na veskerou funkcnost ktera je super to naprosto staci :) jako levne hodinky na behani super. aplikace od tomtom je taky vyborna a data se daji automaticky preposlat na endomondo i jine dalsi aplikace


Recenze Sporttester Suunto T3d Sporty Red

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze Sportovní hodinky SUUNTO 9 Baro HR

Naprosto bezkonkurenčně nejlepší.Přecházel jsem z Garmin Fenix 5.Garmin ma jen lepe udelanou aplikaci do tel.Ale vse co potrebuji vidim v hodinkach.Perfektni hodinky. Vyuzivam ke sportu a vydrz hodinek je senzacni.Nic lepsiho snad uz ani do 20ti tis koupit nejde

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2018)


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio

Dobrý stroj za dobrou cenu...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

Hodně režimů Není nutné mít telefon

Trochu nepřesná GPS, i když stojím na místě, tak mi přibývají kilometry... Měření tepu a gps jen při sportovním režimu


Recenze Sporttester SIGMA PC 15.11

Produkt jsem si vybrala hlavně kvůli cenové dostupnosti a funkcím, které nabízí. Používám ho zatím měsíc, ale neměnila bych, jsem s ním velmi spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2016)

podsvícení přesné měření tepu přesné měření spálených kalorií sám vypočítá tréninkou nebo spalovací zónu vzhled jednoduchost


Recenze Sporttester SIGMA PC 15.11

Sporttester používám cca 14 dní. Zatím velká spokojenost. Myslím si, že je ideální pro začátečníky nebo méně náročné uživatele, jednoduché nastavení, velký přehledný displej, jednoduché ovládání. Pás se po nasazení rychle spáruje s hodinkami. Používám hodinky na cardio do fitka a inline. Líbí se mi výpočet hodnost tepové frekvence po zadání věku, váhy apod. Hodnoty jdou nastavit pouze pro jednoho uživatele, s čím jsem však počítal. Jen čas ukáže jak na tom bude odolnost použitých materiálů a řemínku. Zatím mám na sklíčku originální folii na které sice vidět vrypy jsou, ale bude to hlavně o zacházení. Produkt vřele doporučuji

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.05.2014)

líbivé provedení přehledný LCD podsvětlení vyměnitelná baterie v hodinkách i pásu

uživatelsky nevýměnný řemínek


Recenze Sporttester SIGMA PC 9 woman

Za levný peníz,docela dost funkcí. Bezva jsem spokojena,nepřekáží,nezavazí,ani ho necítím,přestože nenosím hodinky na ruce mi nevadí,na hrudi vůbec necítím.Až teď jsem zjistila,jak špatně jsem trénovala,je to velký pomocník!Neumím si bez něj už trénink představit,byla by to zbytečná práce,vidím,že je opravdu třeba,hned jsem ho koupila i pro manžela.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2012)

Stále vím,v jaké úrovni trénuji Pokud polevím moc,hned mi to signalizuje Ukládá celou dobu tréninku

asi nic


Recenze Sporttester Suunto M5 Men Black Pack (+ M.MINI)

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(