Recenze

Přečtěte si recenze majitelů sporttesterů, kteří je koupili na internetu. Poté si můžete vybrat např. z nejprodávanějších sporttesterů ve sportovním e-shopu.

Souhrn recenzí produktu Sporttestery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M zelená - maraton

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester POLAR A300 HR

Produkt je vynikající prostředek pro získávání informací o výsledcích proběhlé fyzické aktivitě. Doporučuji před zakoupením absolvovat test u sportovního lékaře pro získání potřebných hodnot, které se vloží do osobního profilu.Ten spolu s aplikací na mobilním telefonu je skvělý zdroj informací o vynaložené fyzické námaze, neboť aplikace analýzou získaných informací vytvoří velmi přehledné rozbory o proběhlém tréninku. Poté přístroj funguje tak,, jak jste předpokládali a nebudete zklamáni. Svou výbavou bych přístroj zařadil do střední třídy pulsmetrů a jako vynikající prostředek pro kontrolu kvality tréninkového úsilí a v případě hubnutí i ztráty tuku a zlepšování kondice. Zpracováním odpovídá cenové hladině, v které se pohybuje, a věřím,že jeho kvalitou rozhodně nebudete zklamáni. Pro důkladné hodnocení je příliš brzy, přístroj používám teprve týden, přesto zatím převažují kladné poznatky.Na jejich základě se domnívám, že o koupi tohoto přístroje by měli uvažovat pokročilejší uživatelé, kteří již mají nějaké zkušenosti z trénování a získané informace dokáží využít pro nastavení dalších cílů treninkového procesu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.08.2016)

elegantní vzhled funkce, které skutečně potřebujete při aktivním pohybu velmi přehledné vyhodnocení aktivity a spánku v mobilní aplikaci jednoduché spárování s hrudním pasem pro "lenochy" upozornění na povinnost se hnout

nemohu zatím žádné objevit, používáno příliš krátce


Recenze GPS hodinky TomTom Runner růžové

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.04.2017)

super jednoduche a funkcni. trochu me nejdriv rozhodilo rozliseno displeje ale na veskerou funkcnost ktera je super to naprosto staci :) jako levne hodinky na behani super. aplikace od tomtom je taky vyborna a data se daji automaticky preposlat na endomondo i jine dalsi aplikace


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2016)

Měření času v dané tepové zoně. Hlídá vám jestli spalujete nebo posilujete. Výhody jsou popsány v popisu funkcí. (např. kcal, čas v zoně..)

Nemožnost přepnutí zony během cvičení. Uložení pouze posledního cvičení. Nemožnost vymazat bez ukládání dané cvičení.


Recenze Pulsmetr SIGMA PC 25.10

dobrý

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

dobrý

nic


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Přístroj jsem si koupila na základě doporučení sestry, má ho již přes rok a funguje stále spolehlivě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2012)

Naprosto splnil očekávání

Trochu mi vadí nepodajný a tuhý pásek u hodinek, dře mi zápěstí, ale nosinky běžně nenosím, takže jde asi spíš o zvyknutí Škoda že nemá možnost nastavení alespoň dvou profilů, partner si ho půjčuje a musím si vždy hodnoty nastavit znovu :)


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M černá

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester inSPORTline BN - A400

Moc nepoužívat při zátěžových sportech, protožetam Vám tepovka bude pískat pořád, pokud si nastavíte program na redukci. Jinak jsem s hodinkama maximálně spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2013)

Je to opravdu výborný pomocník při tréninku. Pořád jsem měla problém při hubnutí, že cvičím pořád a na váze nepociťuji žádnou změnu. Teď již vím, kde jsem celou dobu dělala chybu.

Udržet si vhodnou tepovku je problém, (ale ne v hodinkách ). Seběhnu schody a už mi to píská, že jsem přestřelila. Rychlá chůze na optimální tepovku stačí.


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth + hrudní pás

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze Sportovní hodinky POLAR Vantage M bílá

Konečně sportovní hodinky které dávají smysl a udávají správný směr. To že si můžu nastavit trénink podle času, spálených kalorií, km je naprostá bomba, že podle statistiky aplikace určuje zátěž tréninku je dokonalé. Spousta dalších vychytávek, které musím vyzkoušet... Společné s aplikací jsou tyto hodinky pro všechny kteří sportují ty pravé a vřele doporučuji. Cenově jsou hodinky na úrovni a dělají co mají. Jde o to se naučit je ovládat a potom je radost s nimi každý den cvičit a zdokonalovat svou fyzičku. Hodinky jsou sportovního duchu ale vzhledem k svému vzhledu a možnosti výměny řemínku se hodí i ke každodennímu nošení a můžu říct i jako módní doplněk.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.08.2019)


Recenze Sporttester SIGMA PC 9 woman

Za levný peníz,docela dost funkcí. Bezva jsem spokojena,nepřekáží,nezavazí,ani ho necítím,přestože nenosím hodinky na ruce mi nevadí,na hrudi vůbec necítím.Až teď jsem zjistila,jak špatně jsem trénovala,je to velký pomocník!Neumím si bez něj už trénink představit,byla by to zbytečná práce,vidím,že je opravdu třeba,hned jsem ho koupila i pro manžela.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2012)

Stále vím,v jaké úrovni trénuji Pokud polevím moc,hned mi to signalizuje Ukládá celou dobu tréninku

asi nic


Recenze Sporttester Suunto M5 Men All Black Box

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester Suunto T3d Black Move - special edition

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze Sporttester Suunto M5 Men All Black Pack (+ M.MINI)

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester POLAR M430

Vzhledem k ceně si myslím že jde o dobrou koupi. Hledal jsem hodinky do 5 000, co by mě motivovaly a pomohly my k lepší kondici. Moje kritéria na hodinky byly - možnost vytváření intervalových tréninků - splňují; měření tempa jak na částech vzdálenosti tak na celé vzdálenosti - splněno, abych je mohl použít i na plavání hlavně na měření času uplavání jednotlůivých bazénů - splněno; různé sportovní profily - splněno; upozrnění pomocí vybrací - splněno; pro vyběhnutí v neznámém prostředí i navedení zpět - splňuje. Osobně bych preferoval hodinky bez GPS ale s food podem, jak kvůli výdrži provozu na nabití tak kvůli přesnosti měření vzdálenosti a z toho vyplývajících dat. Musím uznat, že když si chci vyběhnout do přírody a jen běžet hodil by se i bouřkový alarm. Měření tepu bych upřednostnil hrudním pásem - opět hlavně kvůli výdrži a přesnosti měření. Celkově ale hodnotím hodinky velmi dobře.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.07.2018)

tréninkový program možnost sledovat své výsledky v aplikaci polar flow, pro mě naprosto dostačující informace možnost vytvářet si vlastní intervalový trénink poměrně rychlá fixace polohy - asi nejdéle do 15 vteřin, ve městě v okolí paneláků, bez předchozího předání informací o poloze přesnost měření GPS - řekl bych o trochu lepší než telefonem výdrž baterie při denním tréninku cca 30 - 45 minut, a běžném nošení hodinek nabíjím jednou za 5 dní

nic co by mě nějak limitovalo


Recenze Sporttester POLAR M430 - zelená

Vzhledem k ceně si myslím že jde o dobrou koupi. Hledal jsem hodinky do 5 000, co by mě motivovaly a pomohly my k lepší kondici. Moje kritéria na hodinky byly - možnost vytváření intervalových tréninků - splňují; měření tempa jak na částech vzdálenosti tak na celé vzdálenosti - splněno, abych je mohl použít i na plavání hlavně na měření času uplavání jednotlůivých bazénů - splněno; různé sportovní profily - splněno; upozrnění pomocí vybrací - splněno; pro vyběhnutí v neznámém prostředí i navedení zpět - splňuje. Osobně bych preferoval hodinky bez GPS ale s food podem, jak kvůli výdrži provozu na nabití tak kvůli přesnosti měření vzdálenosti a z toho vyplývajících dat. Musím uznat, že když si chci vyběhnout do přírody a jen běžet hodil by se i bouřkový alarm. Měření tepu bych upřednostnil hrudním pásem - opět hlavně kvůli výdrži a přesnosti měření. Celkově ale hodnotím hodinky velmi dobře.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.07.2018)

tréninkový program možnost sledovat své výsledky v aplikaci polar flow, pro mě naprosto dostačující informace možnost vytvářet si vlastní intervalový trénink poměrně rychlá fixace polohy - asi nejdéle do 15 vteřin, ve městě v okolí paneláků, bez předchozího předání informací o poloze přesnost měření GPS - řekl bych o trochu lepší než telefonem výdrž baterie při denním tréninku cca 30 - 45 minut, a běžném nošení hodinek nabíjím jednou za 5 dní

nic co by mě nějak limitovalo


Recenze Sporttester SIGMA PC 15.11

Sporttester používám cca 14 dní. Zatím velká spokojenost. Myslím si, že je ideální pro začátečníky nebo méně náročné uživatele, jednoduché nastavení, velký přehledný displej, jednoduché ovládání. Pás se po nasazení rychle spáruje s hodinkami. Používám hodinky na cardio do fitka a inline. Líbí se mi výpočet hodnost tepové frekvence po zadání věku, váhy apod. Hodnoty jdou nastavit pouze pro jednoho uživatele, s čím jsem však počítal. Jen čas ukáže jak na tom bude odolnost použitých materiálů a řemínku. Zatím mám na sklíčku originální folii na které sice vidět vrypy jsou, ale bude to hlavně o zacházení. Produkt vřele doporučuji

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.05.2014)

líbivé provedení přehledný LCD podsvětlení vyměnitelná baterie v hodinkách i pásu

uživatelsky nevýměnný řemínek


Recenze GPS hodinky TomTom Runner růžové

Na trhu jsou už vyšší modely, ale za 2000, které jsem za tento základní model dal, mám přesně ty funkce, které opravdu využiju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2017)

Spolehlivé a levné, přesně to, co potřebuju

Zatím žádné výhrady


Recenze GPS hodinky TomTom Spark Fitness Cardio + Music + sluchátka

Dobrý stroj za dobrou cenu...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

Hodně režimů Není nutné mít telefon

Trochu nepřesná GPS, i když stojím na místě, tak mi přibývají kilometry... Měření tepu a gps jen při sportovním režimu


Recenze Sporttester Suunto T3d Black Polished

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Neměla jsem možnost vyzkoušet a tudíž porovnat jiné hodinky na hlídání TF.Tyto hodinky mám už více jak týden, a nelituji nákupu. Zatím velká spokojenost. Je to naprosto báječná věc. A určitě bych doporučila.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2012)

Jsem maximálně spokojená, hodinky plní to co jsem od nich očekávala a proč jsem je kupovala. Rychlé dodání do dvou dnů je další velké plus

Jako zápor bych viděla hlasitost pípnutí při překročení zóny. Když cvičím doma při hudbě, pípnutí slyším, ale jakmile jsem venku častokrát pípnutí přeslechnu.


Recenze GPS hodinky TomTom Spark 3 Cardio + Music + Bluetooth sluchátka

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze GPS hodinky TomTom Spark 3 Cardio + Music

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze Sporttester Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Stealth

Já je kupoval kvůli sportovním aktivitám a baravné kombinaci, takže mi horší rozlišení displeje nevadí. Párují se s telefonem automaticky, ale třeba takový tachometr Sigma Rox 11 má evidentě problém se synchronizací dat do mobilu, když jsou připojené i hodinky. Jak jsem uváděl, záznamy z bazénu zatím úplně mimo realitu. Po aktivitě se zároveň ani moc informací nedozvíte, je třeba jít do aplikace, kde už je detailní rozbor. Baterku těžko soudit. Mám je necelý týden (po 4 dnech zatím 28 %), tep pernamentně puštění, jas na 50 %, zatím bez delších aktivit a GPS, s telefonem pořád spárované.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2019)

Lehké Vypadají parádně Dobře se ovládají Umí toho strašně moc Dotykový displej Notifikace chodí z mobilu hezky, ale nejdou rozkliknout nebo zjistit bližší detail

Jsou to hodinky dělané na sport, čili nečekejte nějaké fajnové rozlišení displeje Barvy displeje z webu jsou hodně daleko za realitou (Huawei Watch je v tomto o třídu jinde) Ještě nemám úplně vychytané aktivity, každopádně v bazénu na testovací plavání to naměřilo nesmyslené hodnoty Aktualizaci je nutné provést přes PC nikoli přes aplikace Suunto Logiku menu dělal někdo hodně sjetej, chvíli rolujete nahoru, pak doprava, pak dolů - žádná souvislost, je potřeba se to naučit kde co najdete Nabízí strašně málo možností ciferníků, které zároveň nejdou modifikovat (minimálně jsem zatím nepřišel na to jak si na ciferník naházet co chci - jsou defaultně nastavené) Je škoda rámečku okolo displeje Někomu může vydit logo Suunta, které při klasickem "analogovém" ciferníku zabírá číslici 6


Recenze Sporttester SIGMA PC 9 woman

Dostatečně inteligentní sport-tester/ pulsmetr pro začínající i pokročilé sportovkyně, nabízí mnoho funkcí a relativně snadné ovládání, jen jsem postrádala český návod, ale není problém si ho na netu stáhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.02.2012)


Recenze Sporttester Suunto M4 Women Black/Torquise Box

Vzhledem k tomu, že jsem si přečetla snad každou recenzi na Suunto M4, tak jsem maximálně spokojená a doporučuji hlavně těm, kteří chtějí začít s běháním...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2012)

Skvělý desing, dobrá cena, využívám "Trenéra" a mohu vřele doporučit :o)

Neměří vzdálenost - pouze po zakoupení dalšího příslušenství


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Vybrala jsem si jej protože je příznivá cena vzhledem k funkcím, které obahuje. Použití je jednoduché a zvládne ho opravdu každý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.03.2013)

Perfektní vodivost signálu na pásu i bez použití gelu. přehlednost funkcí a lehká ovladatelnost.


Recenze Pulsmetr SIGMA ONYX PRO

Sporttester s bohatým funkčním vybavením, které ocení každý sportovní nadšenec až po profi atlety či sportovce. Vhodný spíše na běh či aerobní zátěže - fitness, nordic walking atd...Já osobně ho nejvíce využívám na kruhový trénink a kondiční běhy, slouží výborně. Dále je tu možnost přidělat sporttester i na kolo, což je vítaná možnost ale bohužel hodinky nepodporují připojení měřiče rychlosti či najetých Km což je škoda. Kvalita samotného produktu je výborná, stejně musím hodnotit i zpracování. v porovnání s konkurencí jako je např. Suunto, musím řící, že mě přesvědčila porovnání cena/výkon/fuknce. Stejné funkce nabízejí hodinky v cenové hladině cca. okolo 3000,- jedinou výhodou byla možnost připojení dalších snímacích zařízení např na již zmiňované kolo nebo, po zaplacení dalšího cca 1000 korun, velice nekřesťanské peníze, a zakoupení usb přijímače můžete vybrané modely od Suunta pohodlně synchronizovat s PC. Synchronizace probíhá vzájemně jak z hodinek do pc tak naopak. Toto se mi libilo velice. Pokud nepotřebujete pc tak jsou to oproti sigmě mnoho zbytečně vyhozených peněz. Ovšem Sigma bude mít (už i jeden má RC1209) v nabídce speciál pro běžce či triatlonisty, který toto bude také umět komunikovat s pc a co je na tom nejlepší, usb přijímač/vysílač dat bude již v balení. To vše za velice rozumnou a přijatelnou cenu jak je u této značky tradicí. Je to sporttester z řady RC. Přesněji typ RC 14.11, dle oficiálních stránek bude dostupný v 3. kvartálu tohoto roku. Dle mého názoru to bude bomba. Já už jsem potřeboval/chtěl sporttester nyní, proto jsem si vybral Sigma onyx pro, jinak bych asi počkal. Doufám, že jsem Vám, potencionálním zájemcům alespoň trochu pomohl s výběrem či utvořením názoru na recenzovaný produkt. Závěrem. ONYX PRO JEDINĚ DOPORUČUJI. Profi zařízení, pro nejnáročnější, kteří oželí či nepotřebují propojení s PC.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.07.2011)

Velice lehké a příjemné na nošení Ověřená značka Bezkonkurenční cena Velké kvantum funkcí Volby nastavení vlastního tréninku - výborné Podpora většiny druhů vytrvalostního tréninku - intervalový, extenzivní, intenzivní, dlouhodobý - nepřerušovaný, regenerační běh, maratonský trénink, údaje každého kola, a mnoho dalších Trénnikový diář - velká paměť na tréninkové údaje (až rok tréninku) s podrobnými detaily o tréninkové jednotce Uživatelsky vyměnitelná baterie

nemožnost spárovat s pc, na druhou stranu všechny údaje máte v samotných hodinkách ale PC s grafem by bylo přehlednější


Recenze Sporttester Suunto M2 Women

Hľadala som jednoduchý športtester so základnými funkciami a zatiaľ som presvedčená, že Suunto bola správna voľba.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.07.2015)

jednoduché ovládanie pohodlný hrudný pás krásna farba ako na obrázku

hrudný pás sa mi zo začiatku párkrát sám odopol