Recenze

Přečtěte si recenze majitelů sporttesterů, kteří je koupili na internetu. Poté si můžete vybrat např. z nejprodávanějších sporttesterů ve sportovním e-shopu.

Souhrn recenzí produktu Sporttestery:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Sporttester Suunto T3d Black

Ve srovnání s jinými sporttestery velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi, kvalitou a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával. U sporttesteru je dodáván mnohojazyčný, ale dost stručný manuál - z netu jde však stáhnout podrobnější manuál v češtině. V obou manuálech je však odkaz na vodotěsnost WR 30 m, což odpovídá stříkající vodě a dešti - přitom sporttestery Suunto (na rozdíl od jiných) tímto uvádějí reálnou hodnotu ponoru (ověřeno u zástupce fy Suunto v ČR).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.03.2011)

Z mého pohledu velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával.


Recenze Sporttester inSPORTline Core

Velmi dobře vybavený sporttester za dobrou cenu. Měl jsem strach z hrudního pásu, že mi bude nějak vadit, že mi prostě nesedne, ale sedí perfektně. Co se týká orientace v hodinkách, tak jde o zvyk a naučit se s nimi pracovat. Signál mezi pásem a hodinkami funguje bez problémů. Jsem nad míru spokojen a doporučil bych jej.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.02.2012)

Kódovaný přenos signálu. Cena. Vybavenost funkcí.

Nic


Recenze Pulsmetr SIGMA PC 25.10

celkově spíše spokojenenost zejména kvůli možnostem, které poskytuje

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)

parametry, které výrobek poskytuje při hodnocení tréninku zatím spolehlivost

někdy dlouho nemůžu synchronizovat signál mezi hrudním pásem a testrem, z neznámého důvodu (ostranila jsem možné příčiny uváděné v příručce) takové menší mínus za návod, který je pouze v AJ a myslím, že ne úplně dostatečný, nškolik věcí jsme musela řešit intuitivně, ovládání občas zvybetče složité (něco jako nokie :) )


Recenze Sporttester Suunto M2 Women

Chtel jsem neco jednoducheho, spolehliveho, znackoveho, co dokaze merit tep.frekvenci, ma zonove mereni tepu a ukazuje cas + stopky. Vsechno ostatni je pro me zbytecne, sporttester jsem koupil pouze za ucelem behani cca 1h 2 x tydne pro zlepseni fyzicky a nejake zhubnuti (cili drzim tep. zonu 2 a tepovku kolem 130). Pomer cena/vykon Suunto M2 vnimam jako vyborny, ano, napr. sporttestery Sigma jsou jeste levnejsi, ale co jsem slysel a cetl od dlouhodobych majitelu, daleko vic se casem kazi a jsou mene spolehlive. Pripadna negativa u hodnoceni cehokoliv se vzdycky musi brat v uvahu s ohledem na cenu, ze. Kdo napr. pise u tohoto sporttesteru za cca 2 litry, ze nema GPS, teplomer, tlakomer atd., je blbec podobne jako kdybych psal, ze velke minus Skody Fabia HTP je, ze nema zrychleni z 0-100 do peti vterin. Pokud chcete nektere pokrocile funkce vc. propojeni s PC atd., musite si priplatit, nad timto modelem je v nabidce Suunta myslim dalsich 10 modelu ;-). Cili za tu cenu hodnotim Suunto M2 zatim jako opravdu vyborny kup, ktery splnil ma ocekavani. No jen doufam, ze to budu moct zopakovat i po par letech uzivani :-).

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.05.2013)

Overena kvalitni znacka Funguje spolehlive, jak ma (mam ale zatim jen 14dni). Velky display, respektive udaje velkym pismem - za behu jen zbezne mrknete a hned vite, nemusite lustit zadna mrňata Skutecne komfortni hrudni pas - za chvilku o nem nevim (pozor, model M1 ma horsi pas-gumu, radeji si priplatte za M2!). Skoro nutny pomocnik pro kondicni trening nebo hubnuti Jeden z nejlepsich pomeru cena/vykon rekl bych Jdou normalne menit baterie (nejsou tam zavarene, jak u nekterych jinych modelu) Vsechny potrebne zakladni funkce jsou tam, vcetne ukazatele pohybu v ruznych tepovych zonach vypocitanych na zaklade vasich udaju, ktere zadate, coz je super!

Snad jen absence podsvetleni, ale mne osobne to zas tak nevadi, za skoro-tmy nebeham a jakmile je nekde trochu svetla z lampy nebo tak, hodnoty jdou normalne precist, tim spis, je cisla jsou skutecne velka a dobre citelna


Recenze GPS hodinky TomTom Runner růžové

Na trhu jsou už vyšší modely, ale za 2000, které jsem za tento základní model dal, mám přesně ty funkce, které opravdu využiju.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.04.2017)

Spolehlivé a levné, přesně to, co potřebuju

Zatím žádné výhrady


Recenze Sporttester POLAR M430

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2019)

velké číslice, kontrastní displej čitelnost i za velmi slunečného počasí volitelné nastavení informací při tréninku bezproblémové propojení s aplikací na PC přes USB (s nabíjením) bezproblémové propojení s mobilní aplikací přes BT


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Tyto hodinky jsou dobrým společníkem při každém sportu - navíc jsou velmi elegantní a splňují tím podmínky jak vzhledu, tak funkčnosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.11.2011)

Velký a přehledný displej, hezké provedení hodinek a dobrá cena.


Recenze Sporttester Suunto T3d Black

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Vybrala jsem si jej protože je příznivá cena vzhledem k funkcím, které obahuje. Použití je jednoduché a zvládne ho opravdu každý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.03.2013)

Perfektní vodivost signálu na pásu i bez použití gelu. přehlednost funkcí a lehká ovladatelnost.


Recenze Sporttester Suunto M5 Men All Black Pack (+ M.MINI)

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester Suunto M1 Black Box

Jde o známou značku, která se již nějaký ten pátek tímto odvětvím zabývá. Pás je parádní - neklouže, funguje jak má, stejně tak "hodinky", které jsou v podstatě z jednoho kusu, takže nehrozí nějaké odlepování, či odpadávání zbytečných ozdůbek. Display je dobře čitelný. Jako jedinou nevýhodu bych viděl, že display není podsvícen. Mně to nevadí - s tím jsem si tento výrobek kupoval - ale někomu by mohlo, obzvlášť teď v zimě, kdy jsou dny velmi krátké a brzy se stmívá. Je ale pravda, že si alespoň nenarušíte noční vidění :-). Vřele produkt doporučuji. Nenajdete tu žádné pokročilé funkce, ale jde o výrobek, který vypadá, že něco vydrží a je za poměrně příjemnou cenu.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.12.2013)

Značka Odolnost Cena / výkon Vyměnitelný řemínek

Není podsvícení


Recenze Sporttester Suunto M5 Men All Black Box

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Neměla jsem možnost vyzkoušet a tudíž porovnat jiné hodinky na hlídání TF.Tyto hodinky mám už více jak týden, a nelituji nákupu. Zatím velká spokojenost. Je to naprosto báječná věc. A určitě bych doporučila.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2012)

Jsem maximálně spokojená, hodinky plní to co jsem od nich očekávala a proč jsem je kupovala. Rychlé dodání do dvou dnů je další velké plus

Jako zápor bych viděla hlasitost pípnutí při překročení zóny. Když cvičím doma při hudbě, pípnutí slyším, ale jakmile jsem venku častokrát pípnutí přeslechnu.


Recenze Sporttester Suunto M4 Men Black/Silver Box

- perfektní, hodinky jsou pěkné, kvalitně zpracované, nechají se nosit i jako klasické(ale jsou trochu vyšší) - za tu cenu dobrá koupě, ve stejné cenové relaci se mi zamlouvaly ze všech nejvíc (kvůli funkcím, jinak jsou samozřejmě i o půlku levnější varianty) - používám je zatím jen na běhání, hodinky i pás ok (viz výše)

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2012)

- přehledný - velmi snadné ovládání a přehlednost - zcela mi vyhovuje (tři typy tréninku, historie a trend - jaký čas a kolik kcal už jsem spotřebovala...) - pěkný design, příjemný pásek (ač plastový, je takový "nepotivý") - možnost připojit se přes hodinky na pc a dlouhodobě sledovat své výkony - vodotěsný - kontaktní plochy na pásu navlhčím vrstvou lubrikačního gelu, pak vydrží i hodinu (musela jsem vychytat detaily, ale už je to ok) - spousta dalších, které se mi teď nevybaví

- pokud jsou hodinky mokré, nesmí se mačkat tlačítka (zase tak úplně vodotěsné nejsou...) - ale zase, kdo by běhal v dešti, že..? - hrudní pás by mohl mít trochu snazší zapínání, ale chápu, že by to drželo, netlačilo a nikde nedřelo (což netlačí a nedře), tak už nezbývá asi tolik možností, jak... - vždycky s tím bojuji a bojím se, abych něco neulomila - člověk musí vychytat, jak přesně si pás nastavit, aby nezklouzával (já si ho musela 2 - 3x během 40 minut rovnat a povytahovat), ale jde to - sice lze připojit na pc (na net), ale už u popisu výrobku nějak opomněli napsat, že na to si člověk ještě MUSÍ DOKOUPIT USB, přes který to teprve jde - tím se cena ještě navýší - budu reklamovat, protože mi začalo občas nereagovat horní tlačítko, a hodinky ztrácí signál z pásu (ač dosah má mít signál cca 2 m, a při běhu jsou od sebe cca 40 cm), takže při každém běhu 1 - 2 x musím zastavovat, vypnout počítadlo cvičení a zase zapnout - pak zase fungují, takže problém asi bude v hodinkách, ne pásu (to, že je to otravné, kazí mi to čas atd., a hlavně jsem totálně naštvaná, ani psát nemusím)


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Ovšem za tu cenu bych si nemusela stěžovat :o) Jinak jsem spokojená. Nemůžu sice porovnávat s ostatními produkty podobného charakteru, ale mě pro to, abych věděla zda spaluju tuky nebo cukříček, stačí. Nemusím mít při měření hodinky stále po ruce - stačí si je pověsit na rotoped a jet, aniž bych pořád musela otáčet zápěstí a sledovat, jestli jsem to nepřepískla. Myslím, že jsem koupila dobrý produkt za dobrou cenu. Takže za mě dobrý. Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.03.2013)

velmi jednoduché ovládání - i když při prvním používání jsem byla chvilku mimo. Návod zcela neodpovídá skutečnosti.

uvítala bych hlasitější upozornění


Recenze GPS hodinky TomTom Runner šedé

V porovnání se starším Garmin FR210 se mě tyto jeví, jako lepší. U Garminu praskl řemínek a je vymalováno. Tady si mohu řemínek vyměnit a navíc se jeví, jako odolnější. I rychlost aktivace GPS je pro mne překvapením. Přenos údajů hodinek do mobilní aplikace TomTom Sports do telefonu přes bluetooth bezproblémová. Na počítači pak mohu jednoduše vše upravit. Ovládání hodinek intuitivní, jednoduché. Výdrž baterie až týden, ale to závisí na četnosti používání GPS. Možná dříve s aplikacemi byly problémy, ale já žádné nevidím. S hodinkami spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2017)

rychlá a přesná GPS dobře čitelný displej i na slunci ovládání jednoduché jednoduchý přenos dat do mobilu


Recenze Sporttester Suunto M5 Women Black/Silver Box

Sporttestr je snadno ovladatelný, motivující hlášky povzbudí do dalšího cvičení, které se lehce stane návykové.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.04.2011)

Snadné a intuitivní ovládání, výsledky už po týdnu používání. Všem doporučuji pro jakkoli náročnou fitness aktivitu. A navíc jsou elegantní i sportovní zároveň.

snadno poškrabatelné sklíčko i plast :(


Recenze Sporttester Suunto M4 Women Black/Pink Box

Vzhledem k tomu, že jsem si přečetla snad každou recenzi na Suunto M4, tak jsem maximálně spokojená a doporučuji hlavně těm, kteří chtějí začít s běháním...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2012)

Skvělý desing, dobrá cena, využívám "Trenéra" a mohu vřele doporučit :o)

Neměří vzdálenost - pouze po zakoupení dalšího příslušenství


Recenze Sporttester Suunto T3d Sporty Red

Ve srovnání s jinými sporttestery velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi, kvalitou a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával. U sporttesteru je dodáván mnohojazyčný, ale dost stručný manuál - z netu jde však stáhnout podrobnější manuál v češtině. V obou manuálech je však odkaz na vodotěsnost WR 30 m, což odpovídá stříkající vodě a dešti - přitom sporttestery Suunto (na rozdíl od jiných) tímto uvádějí reálnou hodnotu ponoru (ověřeno u zástupce fy Suunto v ČR).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.03.2011)

Z mého pohledu velmi příznivý poměr mezi užitnými vlastnostmi a cenou - splňují vše, co jsem od sporttesteru očekával.


Recenze Sporttester SIGMA PC 9 woman

Dostatečně inteligentní sport-tester/ pulsmetr pro začínající i pokročilé sportovkyně, nabízí mnoho funkcí a relativně snadné ovládání, jen jsem postrádala český návod, ale není problém si ho na netu stáhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.02.2012)


Recenze Sporttester Suunto M4 Men Black/Silver Box

Vzhledem k tomu, že jsem si přečetla snad každou recenzi na Suunto M4, tak jsem maximálně spokojená a doporučuji hlavně těm, kteří chtějí začít s běháním...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2012)

Skvělý desing, dobrá cena, využívám "Trenéra" a mohu vřele doporučit :o)

Neměří vzdálenost - pouze po zakoupení dalšího příslušenství


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Tento produkt jsem si vybrala, abych mohla monitorovat svůj srdeční tep při cvičení a docílila, tak spalování tuků. Jelikož tento výrobek umožňuje nastavení tepové zóny ať už na spalování tuků nebo na vytvoření svalové hmoty a upozorní Vás, zda cvičíte ve správné tepové frekvenci, můžu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.04.2011)

- snadné ovládání - velký display - nastavení tepové frekvence a upozornění na pokles/překročení


Recenze Sporttester Suunto T3d Sporty Red

Tento produkt jsem si vybrala vzhledem k dostupné ceně, je příjemný vzhledem, bezvadnou funkčností. Jsem s ním velmi spokojená. Mohu doporučit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2011)

Vzhled Přesnost Kvalita Cena

Návod by mohl být detailnější


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

potřeboval jsem jednoduchý sporttester pro dceru na běhání jednoduché intuitivní nastavení i bez použití návodu (ten je stejně tištěn tak malým písmem, že by ho mé staré oči musely číst lupou) můžu doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.12.2015)

lehký pěkný vzhled cena

nic


Recenze Sportovní hodinky SUUNTO 9 Baro HR

Naprosto bezkonkurenčně nejlepší.Přecházel jsem z Garmin Fenix 5.Garmin ma jen lepe udelanou aplikaci do tel.Ale vse co potrebuji vidim v hodinkach.Perfektni hodinky. Vyuzivam ke sportu a vydrz hodinek je senzacni.Nic lepsiho snad uz ani do 20ti tis koupit nejde

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2018)


Recenze GPS hodinky TomTom Runner růžové

V porovnání se starším Garmin FR210 se mě tyto jeví, jako lepší. U Garminu praskl řemínek a je vymalováno. Tady si mohu řemínek vyměnit a navíc se jeví, jako odolnější. I rychlost aktivace GPS je pro mne překvapením. Přenos údajů hodinek do mobilní aplikace TomTom Sports do telefonu přes bluetooth bezproblémová. Na počítači pak mohu jednoduše vše upravit. Ovládání hodinek intuitivní, jednoduché. Výdrž baterie až týden, ale to závisí na četnosti používání GPS. Možná dříve s aplikacemi byly problémy, ale já žádné nevidím. S hodinkami spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.03.2017)

rychlá a přesná GPS dobře čitelný displej i na slunci ovládání jednoduché jednoduchý přenos dat do mobilu


Recenze Sporttester Suunto Ambit Black + hrudní pás

Domnívám se, že je to jeden z nejlepších produktů v kategorii, pokud ne nejlepší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.07.2012)

Hodinky mají všechny fce co potřebují všichni sportovci, ABC, GPS, měření srdeční frekvence, POI,..výdrž bateri s hrudním pásem a GPS v modu pro běh mi vydržela 13 hod. takže deklarovaných 15 hod. je reálných. Ovládání je intuitvní, přehledné. Hrudní pás dobře sedí, spojení GPS do 1 min., GPS bez problémů funguje i za mlhy a v hustém lese. Zajimavá je fce recovery time, která ukazuje jak dlouhý odpočinek by měl být po různých aktivitách. Pásek na hodinkách sedí dobře. Spojení s Moveslink je jednoduché.

Neseřizoval jsem nadmořskou výšku a ukazuje to asi o 200m níže než je skutečnost. Bude nutná kalibrace výšky.


Recenze Sporttester TomTom Runner 3 Music + Bluetooth sluchátka

Hodinky jsem si nechal i ve finské sauně, kde jsem využil čas, i budík v odpočívárně Tep srdce ukazuje na 100 %, trasy taky bezvadně, hodinky jsou výborné jako motivace , jak pro denní nošení, tak při sportu. Hudba je pro mě při sportování zbytečná, tak jsem volil levnější verzi bez přehrávače. Otřesy při běhání , rychlo chůzi či jízdy na kole ničemu nevadí. Pro mě novinka - ukazatel délky spánku je hodně dobrá. Doporučuji každému kdo má zájem se o sobě dozvědět víc, i pro toho kdo si myslí jak na sobě pracuje a realita je nakonec jinde. Jen na ovládání si musí člověk ze začátku zvyknout, ale to je tak ze vším.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)


Recenze Sporttester Suunto M4 Women Black/Torquise Box

- perfektní, hodinky jsou pěkné, kvalitně zpracované, nechají se nosit i jako klasické(ale jsou trochu vyšší) - za tu cenu dobrá koupě, ve stejné cenové relaci se mi zamlouvaly ze všech nejvíc (kvůli funkcím, jinak jsou samozřejmě i o půlku levnější varianty) - používám je zatím jen na běhání, hodinky i pás ok (viz výše)

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2012)

- přehledný - velmi snadné ovládání a přehlednost - zcela mi vyhovuje (tři typy tréninku, historie a trend - jaký čas a kolik kcal už jsem spotřebovala...) - pěkný design, příjemný pásek (ač plastový, je takový "nepotivý") - možnost připojit se přes hodinky na pc a dlouhodobě sledovat své výkony - vodotěsný - kontaktní plochy na pásu navlhčím vrstvou lubrikačního gelu, pak vydrží i hodinu (musela jsem vychytat detaily, ale už je to ok) - spousta dalších, které se mi teď nevybaví

- pokud jsou hodinky mokré, nesmí se mačkat tlačítka (zase tak úplně vodotěsné nejsou...) - ale zase, kdo by běhal v dešti, že..? - hrudní pás by mohl mít trochu snazší zapínání, ale chápu, že by to drželo, netlačilo a nikde nedřelo (což netlačí a nedře), tak už nezbývá asi tolik možností, jak... - vždycky s tím bojuji a bojím se, abych něco neulomila - člověk musí vychytat, jak přesně si pás nastavit, aby nezklouzával (já si ho musela 2 - 3x během 40 minut rovnat a povytahovat), ale jde to - sice lze připojit na pc (na net), ale už u popisu výrobku nějak opomněli napsat, že na to si člověk ještě MUSÍ DOKOUPIT USB, přes který to teprve jde - tím se cena ještě navýší - budu reklamovat, protože mi začalo občas nereagovat horní tlačítko, a hodinky ztrácí signál z pásu (ač dosah má mít signál cca 2 m, a při běhu jsou od sebe cca 40 cm), takže při každém běhu 1 - 2 x musím zastavovat, vypnout počítadlo cvičení a zase zapnout - pak zase fungují, takže problém asi bude v hodinkách, ne pásu (to, že je to otravné, kazí mi to čas atd., a hlavně jsem totálně naštvaná, ani psát nemusím)


Recenze Sporttester inSPORTline Fit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.12.2016)

Měření času v dané tepové zoně. Hlídá vám jestli spalujete nebo posilujete. Výhody jsou popsány v popisu funkcí. (např. kcal, čas v zoně..)

Nemožnost přepnutí zony během cvičení. Uložení pouze posledního cvičení. Nemožnost vymazat bez ukládání dané cvičení.